Post by elcaremari on Feb 18, 2022 22:38:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами бъг пари ▞▞▞
▞▞▞ Cat Simulator 2022 version ▞▞▞
обичам играта
Като цяло тази игра не е нещо особено. Идеята е страхотна, предполагам? Контролите са боклук, разбирам, че е мобилна игра, но все пак ми беше толкова трудно да играя. Графиката не е страхотна. В магазина за приложения има по-добри игри от тази. Единственото хубаво нещо, което има тази игра, е идеята.
Невероятна е ! Хорица теглете без да мислите те !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Харесва ми, но инструментите се зареждат с времето за зареждане, така че затова давам 2 звезди
Candy Crush Saga Santai otut
Страхотно е, че котката и музиката са страхотни, отключих всички нива, които можете да унищожите и да съборите нещата над това, което се обърка с тези хора, има ли реклами Няма реклами, които правят играта безплатна игра. Играх на всички нива и унищожавах всички предмети, което ме кара да съм стресиран 10 пъти, отколкото съм бил. Опитайте играта!
Тази игра е екзистенциален AF. Гледате думите отстрани на сградите на ресторанта/магазина и се кълнете, че почти бихте могли да ги прочетете... но приближаването ги оставя замъглени. Също така, в къща 2, на горното ниво, в детската стая, на стената пише "... на земята. пазители един на друг." Освен това светът просто... свършва. Всъщност е доста забавно. проблемите го правят по-странен. За мен това е като кръстоска между Coraline и поредицата Mortality Doctrine, ето защо я харесвам.
Супер ЕЕЕЕЕ!ТЕГЛЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.Този,който я мрази е храна за лешоядите
Защо има нужда от всичките ми лични данни и подобни неща? не можем ли да се насладим на игра в наши дни, която не трябва да знае всички наши лични данни?
Мн е както когато кучето ме под гони аз всеки го яздих :-D аз съм на тигара :-) изтеглете я няма да сбъркаш
Страхотна игра е това. не го мразя.
Хубава игра, но ниво 3 горе има проблеми и котката не може да бяга, просто влиза в пода, ако това не се случи, ще я повиши до 5 звезди
Бъдете много по-добри, ако имаше повече оръжия, косачки за бегъл ездач. Графис се нуждае от работа върху летящи органи и вътрешности. Върнете ритника под бутона на парния валяк.
Mn qka
Тази игра е готина, но котката може, както знаете, да промени формата на котката като истинска котка. Това е всичко, което искам играта да е страхотна, но приемете моето предложение, моля ✌️😊
Cat Simulator پرتحرک ntox
през 2017 г. отворих това приложение и работи. Изтривам това приложение, защото хранилището ми е пълно и когато го изтегля сега се отваря и пита моя акаунт в Google play и щраквам върху моя акаунт в Google и се показва инициализация, отне ми 10 минути до 20 минути нищо не се случи, така че моля, поправете това
МНОГО ХАРЕСВАМ КОТКА!!!!
Играта е страхотна! Обичам котки и обичам разрухата! Въпреки това, може да се използват няколко промени на моделите. Също така мисля, че когато правиш нещо за допълнителни точки (като събаряне на стълбата или ядене на нещо), не трябва да използва времето. Мисля, че трябва да можете да стигнете до следващото ниво с 2 звезди, тъй като ми отне толкова време, за да получа 3 в задния двор и реших, че играта е сбъркана, след което разбрах, че имам нужда от всичките 3 звезди. Иначе страхотна игра, препоръчвам я напълно!
Харесва ми, но времето в него е твърде кратко и не мога да завърша всичко, така че винаги нося по-малко оценки, но когато стане по-малък, нося повече оценки или звезди, извинявай
Иска ми се да мога да оценя 0 звезди, без да се обиждам на създателите на това приложение, но веднага щом го вляза, то просто ме изгони, но не съм сигурен дали работи или и не изтегляйте това приложение, това е глупава загуба на време, повярвайте ми давам на това приложение 1/10 Дотогава оставям лош преглед
Толкова страхотна игра, която видях за първи път тази игра, исках да видя каква е тази игра.... Мисля, че бях на 7 години.... и сега... обичам тази игра повече от преди! Невероятна игра!💕
Тази игра е забавна и добра. Няма никакъв проблем, но движението е тихо и трудно се контролира.
НЯМА ДА ЛОДЕ Т_Т
Тази игра е добра, но не съдържа реалистична графика, моля, подобрете графиката. Ето защо оценявам тази игра с 4 звезди.
внезапно не успява да се зареди. бих искал да играя отново.
Преди ми беше любимата игра, но поради актуализацията не се отваря, просто я поправете, искам да я играя отново
Мразя, че не мога да го изтегля и пише, че има проблем и все пак съм го играл преди страхотна игра
Cat Simulator ઍક્શન blu
Супер! Теглете и не мислете!
Харесвам тази игра, но не мога да я играя, защото трябва да направи сметка, така че моля, поправете я
Cat Simulator е най-добрата игра за котки досега. Въпреки че трябваше да чакам наистина дълго време за изтеглянето й и трябваше да изтегля и Google Play Games, за да я играя, като цяло беше доста готина и забавна игра. Препоръчвам ви да изтеглите това приложение.
Честно казано тази игра е супер забавна, но имам чувството, че тази игра трябва да има по-добра графика, но е наистина страхотна
добра игра, но бъгове на 3 лв
Толкова много обичам котки и обичам как можете да изпитате какво прави котката и мисля, че ако търсите игра за котки, това е правилната игра за вас
Харесвам тази игра, тя е много забавна игра, много сладки котки, но контролите са малко трудни, но освен това много забавни
Cat Simulator פעולה cyk
Cat Simulator অ্যাকশন kwrj
Мразя, че отнема часове и часове и часове и часове само за зареждане на една проста игра.
Обичах тази игра, но един ден тя не ме пусна, сега не мога да я играя, моля, оправете проблема, моля
Не работи изобщо. Когато отворя играта, отива само на "Зареждане", след което ще пише "играта не отговаря"
Аз съм любител на котките, обичах котките от 3-годишна възраст според мен е добре да имаш котка и да играеш тази игра, също бих препоръчал да играеш и бойните котки, тъй като кучетата ще превземат света, а котките казаха „не“ и tbey ни помагат този gamd има най-добрата графика, която някога съм виждал, така че ще играя тази игра завинаги и ми харесва, че е идеална за мен и моята котка, честно казано, никога не съм имал котка или куче, имах само птици и пилета бяха добри, но в района беше много ветровито, добре, аз съм