Post by elcaremari on Feb 18, 2022 22:47:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hills of Steel ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hills of Steel IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije povečajo vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Hills of Steel 2022 version ▞▞▞
Odličen ubijalec časa in igra. Ima pa veliko napak. Na primer, včasih vas bo naključno vrgel iz igre. In joker tank je treba popraviti, ker včasih zaostaja in se zatakne. Drugače pa odličen koncept! Všeč mi je igra
Igranje je zabavno, a če manjkajo nekatere funkcije, kot je ogled vaših fb prijateljev tankov in igranje z njimi, je mogoče igro razširiti tako, da bo bogatejša s funkcijami in izkušnja bi bila boljša.
Posodobitev: naveličal sem se čakanja na odgovor razvijalca. ko je prispel odgovor, je bilo tako pozno, da sem igro že zdavnaj nehal igrati. ampak vseeno hvala za odgovor. Dejanska težava: igra je bila odlična, prejel sem Titan Tank, se igral z njim, kasneje pa je igra rekla, da želi igro shraniti v oblak, sicer bo napredek izgubil. To sem storil, vendar sem izgubil Titan Tank, zdaj je zaklenjen. Počuti se zelo razočarano. Prosim, naredite nekaj.
Napaka v igri ne more ustaviti orožja in pobiti sovražnika.
Škatla za orodje vam lahko zagotovi polno življenje, ne le minimalno.
To je zabavna igra, a nekateri tanki so daleč od ravnotežja. Seige je daleč premočan, Dune pa je tako šibka, da je praktično neuporabna.
Všeč mi je, vendar se včasih zdi, da je nekaj nepoštenega
To je vznemirljivo, ker je igra s tankovskim bojem
To igram že nekaj časa, vendar se mi zadnje čase zdi, da me ne pusti vstopiti v tablico, kar me zažene in prekine povezavo z računom. Prejemanje sporočila, da moram povezati svoj račun Google Play, vendar mi ne omogoča, da ostanem povezan.Razen tega je bila kul igra
To je zelo dobra igra! Dune tank je tako kul! Moj najljubši tank je Titan and Siege! Dodajte nekaj novih in dogodkov! Amd Prosimo, oglašujte spletni klepetalniški sistem! Hvala, ker ste naredili to dobro igro! Všeč mi je ta igra! 👍👍👍👍🙏🙏🙏
Zakaj ste nerfirali rezervoar škorpijona...je skoraj neuporaben. Prosim popravi.
Zelo zabavna igra, večinoma z balista. Komaj čakam na naslednjo posodobitev
Samo dajanje 1 zvezdice, saj tudi s to zadnjo posodobitvijo igra postaja dolgočasna biti šef, je lepa sprememba, vendar bi bili nekateri novi šefi lepa sprememba ali pa bi lahko prilagodili tudi barvo vozil. In dajte na tekmovanje, ki traja samo 3 dni in čakate več dni, da boste lahko ponovno igrali.
Skrajno nepoštena tekma se nenehno pojavlja. Ne morem priti nikamor na dogodku in vašem igranju z igralci bot tanki. Ne pravi ljudje, samo roboti. Boj proti močnejšim tankom, proti katerim ne moreš zmagati, zlasti v dogodkih.
Igra je nenehno izgubljala moje podatke. Vsak dan sem moral pridobivati iz oblaka, s čimer sem izgubil dnevne bonuse. Zdaj ga brišem.
Tako dobro je, a en tank potrebuje novo nadgradnjo in vaša igra je bog
Hills of Steel Acción cwbg
Tako res dobra igra, a res dolgotrajna
Dobra igra, vendar ne morem igrati dogodka, na katerem piše "začetek" namesto "konec", prosim, popravite to, hvala
Nova posodobitev je zanič, in to so storili brez BREZ razlage nove postavitve ali novega sistema točk za zaslužek skrinj. Če bodo razvijalci sprejeli $ za karkoli v igri, bi morali svoje stranke obvestiti o vseh spremembah aplikacij in iger. In razložite, kako delujejo nove postavitve, ko so spremenjene.
Igra je dobra, razen tega, da ste v zadnjem obdobju morali bodisi uporabiti več draguljev za ponovno zagon ali si ogledati oglas, ki dejansko ne deluje, ali ponovno zagnati svoj tank. Odpravite to težavo in ocena bo 5 zvezdic.
Lepo je, da igram to igro od 3 let, je zelo kul, vendar je nova, tako da nimam svojih tankov:( v redu je, ker vem, da ste vsi prijazni:)
Vau, čudovite igre za otroke, v katerih lahko uživajo, če igrajo te igre hillsof steel, ki so mi všeč.
To je dobra igra, vendar je nadgradnja vašega tanka po določeni točki nemogoča, dokler ne izvedete plačila v pravem denarju in kupite kristale. Zaradi tega je nemogoče nadaljevati na nadaljnje ravni po določeni točki brez nadgradnje.
Dobro: odlične možnosti igre v dolžini igranja, večina 1 VS 1 je manj kot 60 sekund. 2 VS 2 je največ dve minuti. Potem lahko drugi izzivi trajajo več kot 15 minut. Grafika je v redu. Končno lahko dobite dragulje, ne da bi jih kupili, tako da je to super. Slabo: 2 VS 2 je lahko frustrirajoče, saj lahko imate sebičnega soigralca, ki samo sedi, medtem ko napadate, ali pa dobite soigralca bota, ki je preveč neumen, da bi lahko igral na naprednih ravneh. Tako imam več kot 100 točk prednosti v 1 VS 1. Igra se zruši 10 % časa.
Dajem ji dve zvezdici, ker je igra lepa in zasvoji, toda kadar koli odprem legendarno skrinjo, ni novega legendarnega tanka in veliko trpim, da bi odklenil legendarne tanke. Mislim, da sem zapravil svoje diamante😢😢😢😢.
Igra vas prisili, da postanete pameten operater tanka, samo da ostanete v igri.
Zabava. To je kot dirkanje po hribu s tanki. Za nadgradnjo potrebujete VEDNO, za izdelavo rezervoarja pa še DAL, kar je slaba stran. Želim si, da bi bilo več zgodbe, igra se zdi nekoliko ponavljajoča.
Dobra igra... Ampak prosim posodobite igro, da klepetate med igralci in imate ekipe s prijatelji na Facebooku.....Všeč mi je......
Precej slabo... zakaj bi se morda vprašali... no, glavni tank je preveč naporen in tanki, ki jih lahko kupite, so predragi in zdravje je precej slabo tudi v 90 % časa, ko sem se ustavil ob sovražniku i bi se zakotalil v tam rezervoar in še en je tudi cilj grozljiv okoli 95% 9f, ko se poskušam premakniti in postaviti svoj tank na pravo mesto za streljanje
Dumb Ways to Die 캐주얼 게임 brmz
Sprva precej zabavna igra, vendar včasih postane moteča in "kakršen koli nakup bo odstranil reklamne prekinitve" je čista laž. Odpravite te težave in morda mu dam 4 zvezdice.
Res sem zanič v tej igri samo zato, ker moramo plačati za zmago v tej igri, potrebujemo izboljšavo, kot je pridobivanje več kot 41 kovancev na 50 dobesedno šibkih glede 2v2 in 1v1, razlog je res težko dobiti nov tank in zahtevamo veliko potrpljenja tudi glede dogodka, če izgubimo 3 poraza ni mogoče igrati, razen če plačate dragulje ali kupite dragulje
Precej preprosta lahka igra za merjenje časa
Streljaš trikrat in se premikaš po tankerju je tako uničujoče
dodajte še en način za nadgradnjo tanka, ker so karte izguba časa, potrebovali boste dneve, da dobite eno dobro karto igra je prekleto nepoštena sovražnik ima boljše orožje in vozila kot mi igralci sovražnik ima laserske tanke helikopterje in reaktivne lovce medtem imamo kup neumnih tankov, ki potrebujejo nadgradnje vsakič, da zmagajo v prekleti tekmi, in najslabši del nas je 100 proti 1 v nepošteni igri, a vse ostalo je dobro, dobro opravljeno 👍👍 samo popravi nepošteno težavo
Sovražim to igro. Včasih sem ga oboževal, zdaj pa ga sovražim. Imel sem niz 74 zmag in V NASLEDNJEM TRENUTKU, KO SEM SE BORIL S TANK ZA NIZ 75 ZMAG, JE ZGODILA NAPAKA IN MOJ TANK JE ZELO NA GLOBIH DOL. In vse sem izgubil. Izgubil sem svoj niz 75 zmag zaradi NEUMNE NAPAKE. Prav tako POPRAVI TAKO, DA NI ODMAKA. PROSIM. JE TAKO MOŽNO. POPRAVI ALI DRUGAČE, KO JE PREPOZNO, TUDI ČE POPRAVIŠ NE BOM SPREMENIL SVOJE OCENE ALI KOMENTARJA.
Ta igra je zelo zabavna, toda edini problemi, ki jih imam z njo, sta dve stvari, zaradi katerih je manj zabavna. 1. Ko Cobra uporabljate pri velikih hitrostih, se bo pri skokih s hribov nagnila k vzponu. 2. Barve za tanke so predrage in od skrinj in zmag dobiš premalo denarja.
To je res dobra igra, vendar v primeru, da bom moral porabiti 20 draguljev za nadaljevanje in so skrinje grozne, dajo mi smeti ne rezervoarje
Nekako zabavno. O.P Moč premika. Oh in vsiljeni oglasi na vsaki drugi tekmi, ki jih ni mogoče preskočiti. Več časa za gledanje oglasov v primerjavi z igranjem. Odstranjeno. Sry.
Res uživam v tej igri, vendar bi si želel, da bi se le dve stvari razlikovali. Želim si, da ne bi bilo prijateljskega ognja s posebnimi sposobnostmi in želim si, da bi lahko ponovili ali izbrali partnerja, kot je seznam prijateljev, in se igrali z njimi.
Hills of Steel Δράση uri
Hills of Steel Aksyon rfkl