Post by elcaremari on Feb 18, 2022 22:50:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dan the Man: Action Platformer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dan the Man: Action Platformer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch all ▞▞▞
▞▞▞ Dan the Man: Action Platformer 2022 version ▞▞▞
Αγόρασα premium αλλά το παιχνίδι εξακολουθεί να εμφανίζει διαφημίσεις. Βασικά με χρέωσαν μόνο χωρίς να δίνουν premium χαρακτηριστικά
Αυτό το παιχνίδι πιπιλίζει cus που βλέπω να προσθέτω δύο φορές και δεν ήπια καν το κόκκινο φίλτρο
Dan the Man: Action Platformer আর্কেড wvw
Είναι ένα δροσερό ρετρό πλατφόρμα με μια απλή ιστορία, μου αρέσει πώς μπορείτε να έχετε έναν προσαρμοσμένο χαρακτήρα και υπάρχουν πολλοί τρόποι παιχνιδιού. Ελπίζω να βγει δεύτερο παιχνίδι.
Υπέροχο παιχνίδι, είμαι πάντα λάτρης των pixel made games. Αυτό το παιχνίδι είχε πολλά χαρακτηριστικά που μου άρεσαν, αλλά αυτό που τα κατέστρεψε όλα ήταν ο όγκος των διαφημίσεων. Διαφήμιση πριν από την αναπαραγωγή ενός επιπέδου, διαφήμιση όταν βρίσκεται σε σημείο αποθήκευσης, διαφήμιση σε μια οθόνη φόρτωσης και, στη συνέχεια, όλες οι προσφορές που απλώς ρίχνουν στο πρόσωπό σας όλη την ώρα. Απλώς ενοχλήθηκα και το απεγκατέστησα μετά από άλλη διαφήμιση.
Διασκεδαστικό, αλλά ΤΡΟΠΟΣ για πολλές διαφημίσεις. Το παιχνίδι είναι μισές διαφημίσεις
Ττοοοοο καααλυυττττεεερροοο κατεβάστε το
αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο
Αυτό το παιχνίδι δεν φορτώνει τίποτα για μένα
Λατρεύω το παιχνίδι, είναι ακριβώς όπως το mario ή το sonic. Η προσαρμογή είναι εντάξει, πραγματικά δεν υπήρχαν πολλά για να διαλέξετε, προσθέστε περισσότερα στοιχεία. Η λειτουργία ιστορίας είναι πολύ ενδιαφέρουσα, ΑΛΛΑ όταν τελειώσετε με τη λειτουργία ιστορίας. Μπορείτε να αγοράσετε άλλους τρόπους ιστορίας;;; (Δεν ξέρω πώς να τους ονομάσω.) Το χρονόμετρο πριν μπορέσετε να συνεχίσετε σε άλλη αποστολή, περιορίζει πραγματικά τη διασκέδαση. Πάνω από όλα, δεν είναι τόσο κακό παιχνίδι, μόνο μερικές ενημερώσεις εκεί και εκεί και νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι θα ήταν τέλειο
Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν παίζω περισσότερο ή παρακολουθώ διαφημίσεις
Ναι, είναι καλό, αλλά όταν κερδίζω τη σκληρή λειτουργία, δεν αλλάζει το τέλος, μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά η σκληρή λειτουργία που δεν αλλάζει το τέλος απλώς με κάνει να μην μου αρέσει πάρα πολύ
Ειναι απλα τελειο
Θέλω πραγματικά να δώσω σε αυτό το παιχνίδι 5 αστέρια, είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι που έπαιζα από τότε που κυκλοφόρησε, αλλά από τότε, σιγά σιγά καταστράφηκε από τις διαφημίσεις. Στην αρχή, αν θέλατε να ενεργοποιήσετε ή ένα αντικείμενο από ένα άγαλμα, θα μπορούσατε παρακολουθήστε μια διαφήμιση και αυτή ήταν η μεγαλύτερη από τις διαφημίσεις σας.Τώρα υπάρχουν διαφημίσεις για τα πάντα. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα σημείο ελέγχου που αναγκάζεστε να χρησιμοποιήσετε;Διαφήμιση.Θέλετε να παίξετε άλλο επίπεδο επιβίωσης/περιπέτειας;Διαφήμιση.Παράβλεψη χρονικών ορίων για ξεκλείδωμα επιπέδων με διαφημίσεις. Υπάρχουν πολλά περισσότερα που θέλω να πω, αλλά υπάρχει όριο 500
Έτσι, αυτό το παιχνίδι έχει ΜΕΓΑΛΕΣ δυνατότητες, εκτός από το ότι πρέπει να περάσετε από διαφημίσεις κυριολεκτικά κάθε 30 δευτερόλεπτα έως 2 λεπτά το πολύ. Όχι κουλ. Χαλαρώστε με τον γελοίο όγκο των διαφημίσεων. Δεν είμαι σίγουρος αν με ενδιαφέρει να πληρώσω 3 $ για να απαλλαγώ από διαφημίσεις, αλλά τέτοια πράγματα με κάνουν να θέλω να απεγκαταστήσω το παιχνίδι.
Διαγράψαμε όλες τις αγορές μου [FYI αγόρασα τα πάντα] και να επαναφέρω την αποθήκευση μου.
Είναι τόσο αργό που έχω γκρι πράγμα στην οθόνη μου και τόσο αργό
Αυτό το παιχνίδι ήταν καλό πριν, αλλά το κατέστρεψαν λόγω προσθηκών και της ανάγκης του Διαδικτύου που δεν έχουμε ίντερνετ κάθε φορά, ειδικά όταν βρίσκεστε έξω... Παρακαλώ αφήστε μας να παίξουμε ακόμα και όταν είστε εκτός σύνδεσης...... Είναι εκνευριστικό
Γιατί αυτό το παιχνίδι πρέπει να βγάλει μετά την εμφάνιση μιας διαφήμισης
θα μπορούσε να είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά πρέπει να παρακολουθείτε μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων για περίπου κάθε 60 δευτερόλεπτα παιχνιδιού. στη συνέχεια πασπαλίζουν με μπόνους στα στάδια που απαιτούν την παρακολούθηση περισσότερων διαφημίσεων και, τέλος, υπάρχει μια διαφήμιση στο τέλος κάθε σταδίου. Ω ναι, και ανάμεσα σε όλα αυτά είναι τα pop up που σου ρίχνουν διαφημίζοντας τα δικά τους εμπορεύματα. Φανταστείτε να παίζετε ένα παιχνίδι κονσόλας αλλά να αλλάζετε την τηλεόρασή σας στο δίκτυο οικιακών αγορών κάθε φορά που ξεκινάτε να διασκεδάζετε.
Καλά χειριστήρια, υπέροχο παιχνίδι και δεν είναι εύκολο, γι' αυτό να είστε έτοιμοι να πεθάνετε ξανά και ξανά, αλλά η ιστορία δεν είναι τόσο καλή. Για ένα παιχνίδι για κινητά είναι υπέροχο!
Λατρεύω τα παιχνίδια 8 bit και αυτό μου φέρνει πίσω τα παιδικά μου χρόνια, αλλά έχει υπέροχη αίσθηση και τρέχει πολύ καλά και η ιστορία είναι λίγο εκρηκτική, αλλά ενδιαφέρουσα, εν πάση περιπτώσει, είναι υπέροχο και δίνω 5 αστέρια!
Αυτό είναι εθισμένο παιχνίδι, έπαιζα αυτό το παιχνίδι για 3 ώρες και αυτό είναι καταπληκτικό παιχνίδι, τόσα πολλά τσακωτικά και αστεία πράγματα, έτσι, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι θέλει μόνο τα λεφτά σου και τίποτα άλλο!!!
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά οι διαφημίσεις καταστρέφουν την όλη εμπειρία
Dan the Man: Action Platformer እንቅስቃሴ ያለባቸው ise
Δεν μπορώ να διαγράψω γράμματα στο όνομα του προσαρμοσμένου χαρακτήρα
Είναι εντελώς εκπληκτικό σαν να είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για κινητά ποτέ, θα μπορούσε να γίνει λίγο βαρετό σύντομα, αλλά τελικά είναι πολύ καλό 👍
Dan the Man: Action Platformer আর্কেড nzv
Διαφημίσεις Fkng
Το παιχνίδι είναι πολύ άδικο και πως περιμένει να φτάσω με 3 στα 2500 για αναβάθμιση όταν χάνεις σε μια πίστα χάνεις όλα το checkpoint οπότε το διεγραψα
Είναι πολύ καλό για παιχνίδι στο wwi.
Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά εθιστικό, πολύ ωραία χειριστήρια και αρκετά κακή (αλλά διασκεδαστική) ιστορία. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι υπάρχουν πολλές διαφημίσεις, αλλά είναι μόνο 3 $ για να το αφαιρέσετε, πολύ λιγότερο από κάποια άλλα παιχνίδια.
Εντάξει. Μην με παρεξηγείτε, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά οι δυνατότητές του έχουν σπαταληθεί ΜΑΖΙΚΑ. Πρώτα απ 'όλα, διαφημίσεις. Βρίσκονται σε κάθε επίπεδο, σε κάθε σκηνή, σε κάθε σημείο αποθήκευσης. Απλώς καταστρέφει εντελώς την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού όταν αναγκάζεστε να παρακολουθείτε μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων για το Lords Mobile κάθε βήμα που κάνετε και κοστίζει 4,99 £ για να την αφαιρέσετε. Δεύτερον, δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. 34MB σε 5 λεπτά. Αυτό είναι απλώς ντροπιαστικό. Διόρθωσε το παιχνίδι σου, Halfbrick. Σας παρακαλούμε.
Save the Masters آرکیڈ mon
Πολύ δύσκολο παιχνίδι Δεν μου αρέσει το knight.adventure γιατί είναι.το hard and licon adventure pls κάνε ότι ο Barry είναι δωρεάν γιατί σε λειτουργία περιπέτειας χρειάζεσαι τον Barry για μερικούς γύρους και προσπαθώ να πάρω το χρυσό φλιτζάνι και pls make in λειτουργία περιπέτειας που μπορείτε να επιλέξετε τον χαρακτήρα σας
Είναι καλό, αλλά πρέπει να επαναφέρετε τα σημεία αποθήκευσης, οπότε αν το απενεργοποιήσετε ή το τηλέφωνό σας εξαντληθεί η μπαταρία, εκτός εάν έχετε ένα σημείο αποθήκευσης, πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση
Το καλύτερο παιχνίδι ποτέ που το παίζω πάντα. Και με κρατάει πάντα σε εγρήγορση το μόνο που έχω να πω είναι να συνεχίσω την καλή δουλειά και μπορείτε παρακαλώ να προσθέσετε multiplayer και όχι λειτουργία ιστορίας για πολλούς παίκτες, αλλά όπως λειτουργίες παιχνιδιού για να παίξετε με τους φίλους σας
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις! Κάθε σημείο ελέγχου εκεί ως διαφημίσεις και μερικές φορές το παιχνίδι μου παρουσιάζει προβλήματα και σταματά να λειτουργεί και αυτό είναι ενοχλητικό, ειδικά όταν βρίσκομαι στη μέση ενός παιχνιδιού. Και τώρα, κάθε φορά που φτάνω σε ένα σημείο ελέγχου ή σπάω ένα άγαλμα, με κάνει να βλέπω μια διαφήμιση και μετά το παιχνίδι κολλάει. Διορθώστε το και ευχαρίστως θα βαθμολογήσω αυτό το παιχνίδι με 5 αστέρια.
Κριτική παιχνιδιού👇👇👇 πληρώστε για να κερδίσετε, Πληρώστε για να αφαιρέσετε διαφημίσεις, Πληρώστε για κοστούμια, Πληρώστε για χαρακτήρες, Πληρώστε για ξεκλείδωμα περισσότερων επιπέδων, Πληρώστε για ξεκλείδωμα περιπέτειας, Πληρώστε για χρυσό, Πληρώστε για μάρκες, Συμπέρασμα: (Μην κάνετε λήψη)💀
Οι διαφημίσεις καταστρέφουν τα πάντα το μόνο καλό σχόλιο είναι από άτομα που πλήρωσαν για premium ή πλήρωσαν για να αφαιρέσουν διαφημίσεις κ.λπ
Είναι μια πολύ ωραία πλατφόρμα 2d style beat up. Ιδανικό για όσους αγαπούν το side scrolling ενώ δίνουν καλούς παλιομοδίτικούς αγώνες.
Πάρα πολλές διαφημίσεις...